vše o kuchiních
Vaření
Gastronomické putování po Santo Domingu
26. Úno
Praha (Pressweb) – 19. srpen 2010: V Santo Domingu, hlavním městě Dominikánské republiky, byl zahájen projekt na podporu tradiční gastronomie s názvem “Circuit Gourmet”. Tento jedinečný projekt poběží po dobu následujících pěti měsíců.
Santo Domingo získalo pro rok 2010 titul “Americké hlavní město kultury”, který je každoročně udělován Organizací amerických
Ostrá zkouška v Café Imperial
26. Úno
Praha (Pressweb) – Po souboji s cibulí a mrkví, kde se prolilo hodně krve, je třináctka kuchařů příjemně překvapena svým dočasným domovem. Všichni budou společně bydlet v pohodlně zařízeném venkovském stavení. V dalším díle je Zdeněk Pohlreich seznámí s pravidly soutěže: „Každý den vás čeká úkol, který prověří vaše kuchařské
Prostřeno!: Východočeši to pěkně rozjedou
26. Úno
Praha (Pressweb) – Východočeši z okolí Hradce Králové a Pardubic budou mít tento týden svoji premiéru. Pořad Prostřeno! představí pestrou pětici – tři ženy a dva muže. Účastníci zábavné kulinářské soutěže jsou rozdílní, jak už jen lidé mohou být. Prostřeno! je o jídle, o zábavě, o bydlení a mezilidských vztazích.
Japonská cesta k dokonalému jídlu
26. Úno
Japonské pokrmy jsou jako orchideje. Člověk se jich bojí dotknout a rozdrtit je mezi čelistmi je jako schroupat zenovou zahrádku. Ale taková je cesta dó. Zničit krásné jídlo je slast. Milovníci japonské kuchyně bývají často estéty a krom toho mají šanci dožít se i o deset let více, než běžný člověk.